Maastomittaus
UAV-kuvauksena

 

Ilmakuvauksena suoritettava maastomittaus on kustannustehokas ja nopea perinteiseen mittaukseen nähden. UAV-kuvauksessa (Unnamned Aerial Vehicle) saadusta datasta on mahdollista tuottaa asiakkaalle erilaisia lopputuotteita. Alueesta rakentuu tarkka ja tiheä pistepilvi, jonka avulla voidaan muodostaa esimerkiksi 3D-malli massalaskentaa varten. Ilmakuvauksena tehtävään mittaukseen soveltuu hyvin esimerkiksi suuri pinta-ala tai vaikeakulkuinen maasto.

Drone vie ortokuvan
uusiin sfääreihin

Dronekuvista muodostettu ortokuva on valokuva, joka syntyy useista dronen ottamista kuvista ohjelmiston luoman koordinaatiston avulla. Ortokuvan valokuvamaisuutta voi hyödyntää kohteen suunnittelun lisäksi esimerkiksi kaupunkikohteessa työmaan järjestelyissä.

Projektia esiteltäessä esimerkiksi alueen asukkaille, ortokuva havainnollistaa alaa tuntemattomillekin työmaan eri kohteita, vaikutuksia alueella liikkumiseen ja koko työmaan laajuutta.

Kehitä palveluita, nopeuta projekteja, synnytä kustannussäästöjä!

Ilmakuvauksen avulla luotu kolmiulotteinen malli tai ortokuva avaa uusia mahdollisuuksia.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Mittauspalvelut

Mallien avulla saavutettava tarkkuus takaa tasalaatuisen työn jäljen ja paremman työturvallisuuden, kun mittaustarve koneen lähistöllä vähenee.

Massalaskenta ja tarkepiirustukset

Maanrakennusalan kustannuslaskennassa ammattitaitoinen massalaskenta on tärkeää maa-aineksen tilavuuden vaihdellessa käsittelyn eri vaiheissa.

Kartoitus, merkintämittaus ja työmaamittaus

Infra Kymi tarjoaa kattavasti erilaisia kartoituksia sekä työmaa- ja merkintämittauspalveluita. Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Infra Kymi Oy

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola

Soita

040 715 6688

Sähköposti

niko.nissinen@infrakymi.fi