Kartoitus

Maastokartoituksissa käydään kohdealue lävitse ja nostetaan mahdolliset rakennusvaiheessa tulevat haasteet esiin. Infra Kymi on erikoistunut mm. kalliokartoituksiin. Lisäksi kartoituspalveluista löytyvät mm. erilaiset kaapeli-, vesihuollon putki- ja kaivokartoitukset.

Muita kartoituspalveluita mm.:

  • kaukolämpöseuranta
  • rakennusseuranta
  • painumaseuranta (rakennukset, sillat jne.).

Kartoitus toimitetaan tilaajan toivomassa formaatissa.

 

Merkintämittaus ja työmaamittaus

Peruspulttien, putkien ja kaivojen tulee olla paikoillaan. Infra Kymiltä löytyy merkkauspalvelut niin rakennusmittauksiin kuin inframittauksiinkin.

Rakennusmittaus- ja merkkauspalveluita mm.:

  • pyykit, perustukset ja peruspultit
  • inframittaukset ja -merkinnät; tiemerkkaus (kepitys), kaivomerkkaus, kivetykset (kenttäkivi/reunakivet), ponttiseinät, portaalit, liikennemerkit, valaisinjalustat, sähkökaivot/-putket.

Infra Kymi tarjoaa kattavasti erilaisia kartoituksia sekä työmaa- ja merkintämittauspalveluja.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Koneohjausmallit

Mallien avulla saavutettava tarkkuus takaa tasalaatuisen työn jäljen ja paremman työturvallisuuden, kun mittaustarve koneen lähistöllä vähenee.

Massalaskenta ja tarkepiirustukset

Maanrakennusalan kustannuslaskennassa ammattitaitoinen massalaskenta on tärkeää maa-aineksen tilavuuden vaihdellessa käsittelyn eri vaiheissa.

Drone lennätys

Dronen avulla kolmiuloitteisen mallin luominen maastosta tuo uusia mahdollisuuksia kehittää palveluita, nopeuttaa projekteja ja synnyttää kustannussäästöjä.

Ota yhteyttä

Infra Kymi Oy

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola

Soita

040 715 6688

Sähköposti

niko.nissinen@infrakymi.fi